Primul showroom KETTLER din Romania

KETTLER, unul dintre cele mai importante branduri internationale in materie de echipamente de fitness, mese de tenis de masa, biciclete, jucarii pentru activitatile copiilor in aer liber si mobilier de gradina, sarbatoreste inaugurarea primului showroom in Romania, in Bucuresti, in urma unei investitii de peste 200.000 euro realizata de Wellness Solutions – distribuitorul oficial al KETTLER pe plan local.

Suprafata totala a showroom-ului este de 200 m2, spatiu in care se afla mai mult de 150 de produse, echipamente si accesorii moderne, de calitate superioara germana.

Showroom-ul din Bucuresti, situat la cateva minute de Piata Victoriei, pe Str. Occidentului nr. 3, se adreseaza atat consumatorilor, cat si distribuitorilor sau partenerilor, si este primul showroom KETTLER din Europa care are un concept de design inovator, menit sa evidentieze produsele de top din portofoliul sau. Showroom-ul mai dispune de o gradina si piscina exterioare, o oaza in inima Bucurestiului, unde clientii se pot relaxa sau testa unul dintre produsele destinate activitatilor outdoor.

Gama de produse KETTLER include echipamente de fitness pentru antrenamentul zilnic realizat acasa (biciclete eliptice, biciclete, benzi de alergat etc), biciclete (intreaga gama, inclusiv biciclete de oras si biciclete electrice), mese de tenis (echipamente de calitate si accesorii), jucarii pentru copii pentru un stil de viata activ (jucarii pe roti, articole pentru locurile de joaca) si mobilier de gradina (realizat din aluminiu, rasina si fier forjat).

In plus, KETTLER ofera trei noi linii de accesorii: pentru echilibru, antrenament si forta, echipamente adaptate la cerintele diverselor grupuri-tinta.

"Cu o traditie de peste 60 de ani, KETTLER este un brand international renumit, cu o prezenta puternica in 75 de tari de pe toate continentele – iar acum este o prezenta importanta si in Romania, prin intermediul cooperarii noastre si al acestui nou showroom. In calitate de distribuitori oficiali ai produselor KETTLER in Romania, suntem increzatori ca romanii vor aprecia design-ul si tehnologia germana, precum si calitatea superioara a acestor produse", a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Wellness Solutions, importatorul oficial al produselor KETTLER in Romania. El a adaugat: "Pe masura ce isi dau seama de importanta pe care o au sanatatea si conditia fizica, clientii au devenit mai sofisticati si cauta produse de cea mai inalta calitate pentru stilul lor de viata activ. Ne bazam pe dezvoltarea si evolutia produselor noastre, tehnologia inovatoare, conceptul modern de design si standardele foarte inalte de calitate – toate aceste atribute fiind sinonime cu brandul KETTLER".

Produsele KETTLER sunt disponibile prin intermediul noului showroom din Str. Occidentului nr. 3, al magazinelor partenere si pentru achizitii online, pe www.kettleronline.ro. De asemenea, compania intentioneaza sa se extinda la nivel national printr-o retea de distribuitori si magazine partenere.

Avand o colaborare stransa cu companiile si institutiile de top in design, sanatate si tehnologie in intreaga lume, produsele KETTLER beneficiaza de imbunatatiri si inovatii constante. Acestea sunt create sa contribuie la bunastarea si conditia fizica a clientilor si sa ofere tehnologie premium germana, design atractiv si sa fie cat mai usor de folosit, respectand standarde foarte inalte de calitate.

Ca o recunoastere a inovatiei si design-ului, compania KETTLER a fost premiata in ultimii trei ani cu prestigiosul premiu "Brandul cel mai Inovator al Anului", intrand in concurenta cu nume precum BMW sau Samsung, in cadrul Premiilor Plus X, cea mai mare competitie din Europa in ceea ce priveste excelenta in domeniul tehnologiei, a sportului sau a stilului de viata. Premiile Plus X sunt oferite anual de un juriu independent format din jurnalisti internationali si personalitati din marketing, si recunosc produsele remarcabile in categoriile inovatie, calitate superioara, design, usurinta in folosire, functionalitate, ergonomie si ecologie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle