Primul Concept Store Bijuteria Teilor

Casa Bijuteria Teilor a lansat primul sau Concept Store deschis in cadrul complexului hotelier Ramada Pitesti. Cu un design contemporan magazinul beneficiaza de piese de mobilier exclusiviste care adapostesc bijuteriile ce te cuceresc iremediabil prin unicitate, rafinament si stralucire intensa.

Primul Concept Store Bijuteria Teilor

Designerul ales de catre Casa Bijuteria Teilor este celebrul architect si designer de interioare Eda Demir, cea care a realizat si fatada magazinului Cocor din Bucuresti si artizana multor proiecte comerciale, corporate, rezidentiale precum si hoteliere din tari ca Turcia, Dubai si Romania etc. In acest an Casa Bijuteria Teilor urmeaza sa mai deschida magazine concept in Craiova si Sibiu.

Magazinul concept Teilor are o constructie minimalista invaluita in splendoarea bijuteriilor realizate din aur ce te intampina cu sclipiri pretioase de la primii pasi facuti in lumea lor magica. Contururile avangardiste se imbina perfect cu sclipirile nemuritoare ale giuvaerelor, realizandu-se astfel coerenta produselor si a spatiului in care sunt expuse. Intreg conceptul a fost mai intai structurat folosindu-se tehnici 3D, pentru a se obtine cea mai eficienta metoda de prezentare a bijuteriilor.

Asemenea operelor de arta expuse in spatii cu o lumina perfecta pentru a le evidentia splendoarea, bijuteriile sunt prezentate in vitrine introvertite ce abunda in straluciri pretioase. 

Bijuteriile expuse in cadrul magazinului din Hotel Ramada Pitesti reprezinta o selectie de modele exclusiviste, realizate din aur si pietre pretioase ce compun linii celebre de bijuterii, asa cum este Monarch Butterfly – cea mai de succes colectie semnata Roberto Bravo.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion