Primul campus privat, dupa patru ani de functionare: 80% dintre studenti isi prelungesc sederea in fiecare an

La patru ani de la inaugurare, West Gate Studios, primul campus studentesc privat, are o rata de retentie de 80%, numarul unitatilor de locuit crescand in perioada 2009-2013 de la 375 la 925 de garsoniere si apartamente.

Primul campus privat, dupa patru ani de functionare:  80% dintre studenti isi prelungesc sederea in fiecare an

Compania Genesis Development a inaugurat in anul 2009 primul bloc din cadrul campusului West Gate Studios, amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei. West Gate Studios a fost extins cu inca doua blocuri in anul 2011, respectiv 2012, in prezent campusul totalizand 925 de unitati de locuit.

„Rata de retentie a West Gate Studios este de 80%, acesta fiind procentul de studenti care si-au reinnoit in fiecare an contractele de cazare. In realitate, odata cu extinderea campusului, numarul studentilor care si-au prelungit sederea in West Gate Studios a crescut', a declarat Mihai Boite Operational Manager in cadrul West Gate Studios.

In prezent, in campusul studentesc West Gate Studios locuiesc aproximativ 1.800 de tineri de diferite nationalitati: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Cei mai multi dintre acestia studiaza la: Universitatea Bucuresti (30% dintre studentii care locuiesc in West Gate Studios), Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila' (18%), Universitatea Politehnica (16%) si Academia de Studii Economice (15%).

Investitia totala in dezvoltarea celor trei blocuri din cadrul campusului West Gate Studios a fost de 58 de milioane de euro. Pe langa cele 925 de unitati de locuit, West Gate Studios mai include: teren de tenis, sala de fitness, restaurant, supermarket, cafenea si club, terasa cu gratare, sala de evenimente, parcare interioara si exterioara si spatiu pentru depozitarea bicicletelor.

„Investim constant in facilitatile pentru studenti si incercam sa le oferim in cadrul West Gate Studios multiple optiuni de petrecere a timpului liber, avand in vedere ca isi petrec cea mai mare parte a timpului in campus. In prezent, lucram la amenajarea unei sali de lectura', a adaugat Mihai Boite.

Taxa de cazare in campusul West Gate Studios incepe de la 80 de euro/loc/luna in cazul garsonierelor si de la 160 euro/camera/luna pentru apartamente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle