Primele magazine H&M din Romania si-au deschis portile

In jur de 1.000 de iubitori de moda s-au adunat in fata magazinului H&M din AFI Palace Cotroceni, avand o suprafata de 1.700 mp, care se intinde pe doua etaje.

Primele magazine H&M din Romania si-au deschis portile

Karl-Johan Persson, CEO si Carlos Duarte, Country Manager Romania au taiat panglica rosie inaugurala, impreuna cu cei doi directori de magazin, Alina Cristea si Doina Bunea.

“Am fost intampinati cu bratele deschise de clientii nostri din Romania, care de acum pot cumpara moda de calitate la cel mai bun pret in H&M”, a spus Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania. “Asteptam cu nerabdare urmatoarele saptamani, in care vom deschide inca 5 magazine in Romania.”

La evenimentul de VIP, celebritati locale, jurnalisti si persoane mondene precum Andreea Raicu, Laura Cosoi, Andi Moisescu, Smiley, Iulia Vantur si Andreea Esca au experimentat o sesiune de shopping intens.

H&M a deschis si al doilea magazin in Romania. Peste 700 de oameni au stat la coada in fata la Unirea Shopping Center.

Country Manager-ul H&M Carlos Duarte a taiat panglica rosie inaugurala impreuna cu directorii de magazin Florin Melinte si Mihaela Duca si au invitat lumea sa se bucure de experinta de shopping H&M.
Magazinul de 2500 de mp ofera moda de calitate la cele mai bune preturi atat pentru femei si barbati cat si pentru copii.

Pentru prima data, clientii romani au ocazia sa descopere si sa cumpere articole din toate colectiile H&M, de la ultimele tendinte pana la piese clasice.

Preturile din magazin variaza de la 39,90 RON pentru top-urile sau fustele pentru femei, la 89.90 RON pentru jeansi de dama. Jeansii pentru barbati pot fi gasiti la pretul de 99.90 RON, in timp ce cardiganele sunt disponibile la pretul de 39.90 RON.

Pana la finalul primaverii 2011, H&M va mai deschide 4 magazine – 3 in Bucuresti si unul in Brasov. In toamna acestui an, alte doua magazine H&M se vor deschide in Cluj si Timisoara.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion