Primavara se poarta leadership-ul

Nu rata ocazia de a te inscrie la LEADERS School 7, unica scoala de leadership din Romania pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani, organizata de Fundatia LEADERS.

Primavara se poarta leadership-ul

Cursa pentru ocuparea unuia dintre ultimele locuri a inceput, asa ca alege sa investesti in educatia ta si sa iti dezvolti abilitatile de leadership care iti pot asigura un start de succes in cariera. 

Daca esti pasionat de ceea ce faci, ai curajul sa iti urmezi idealul, stii ca de tine depinde schimbarea si esti constient ca pentru a deveni lider e nevoie de timp, dorinta si determinare, atunci ai oportunitatea de a te numara printre cei 30 de tineri de elita care vor participa in cadrul programului.

LEADERS School 7 este o actiune care  se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, in perioada 3-9 aprilie 2011, la Poiana Brasov.

Cei treizeci de participanti, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, alesi in urma unui proces de selectie complex desfasurat la nivel national, se vor dezvolta in trei arii cheie: leadership personal, leadership unu-la-unu si leadership-ul echipei.

Lista vorbitorilor prezenti in cadrul programului include nume precum Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Dan Pascariu, Presedinte UniCredit Tiriac Bank; Alexandra  Gatej; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; Alexandru Andries, Artist; Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; Valeriu Nistor, Managing Partner SOAR Management si Investitii; Carol Eduard Novak, campion paralimpic; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj; Anca Georgescu, Director Executiv Resurse Umane Romtelecom sau Roland Hermann, Stomatolog Calator.
 
Inscrie-te pe www.leadershipschool.eu si alatura-te viitoarei generatii de lideri LEADERS School! Poti gasi mai multe informatii pe site sau le poti obtine de la 021/3110946.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle