Preludii spumoase cu Angelli

Nu e cazul sa te prinda sarbatorile fara o sticla, doua de sampanie puse la rece. Desi toata lumea cunoaste produsele Angelli, noi am aflat cu surprindere ca acesta este un brand romanesc, care în 2003 a devenit parte din concernul german Henkell & Söhnlein

Preludii spumoase cu Angelli

In fabrica din apropierea Bucurestiului, construita in 1994, vinurile autohtone sau de import sint stocate si procesate in tancuri de fermentare, imbogatite cu diverse arome de fructe si imbuteliate in functie de efervescenta (vin spumant si vin spumos sau vin, vermut si lichior) si volum (sticle in format mignon de 40-50 ml).

Dintre vinurile spumante Angeli nu ar trebui sa va lipseasca din bar o sticla de Cuvee Imperial, iar daca nu va plac aromele de piersici, capsuni, coacaze sau cireşe, din cocktailurile Angelli, sigur nu veţi rezista Lichiorului cu Tiramisu, marca Angelli, produs de această dată în Polonia.

Atit sampania, cit si celelalte produse pot fi mixate in cocktail-uri cu sucuri naturale si fructe, asa ca tot ce iti ramine de facut e sa iti folosesti imaginatia. Mai ales ca cei de la Angelli au pregatit pentru sarbatori si un concurs, care are ca premiul o excursie la Venetia.

Alina Baisan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle