Pommery POP Safari – sampania perfecta pentru zilele de vara

Brandul de sampanie Pommery a mai adaugat o sticla in palmaresul de editii limitate: Pommery POP Safari, creatie a artistului Takahiro Okawa.

Pommery POP Safari – sampania perfecta pentru zilele de vara

In 1999 Pommery a fost primul brand de sampanie care a lansat un produs ce a revolutionat piata de profil: POP, o sampanie intr-o sticla mica, menita a fi bauta direct din recipient sau cu ajutorul unui pai. Este o sampanie autentica, creata conform metodelor traditionale apartinand lui Thierry Gasco, faimosul Cellar Master al Casei Pommery si Presedinte al Ecologists of France.

POP combina note florale si aroma de citrice intr-un gust fin iar din 2004 isi ,,descopera’’ o latura mai sensibila reflectata in sampania rose, PINK POP, o bautura perfecta pentru momente romantice.

Continuand spiritul inovativ si artistic al lui Madame Louise, Pommery da ocazia tinerelor talente sa transforme POP intr-o opera de arta. In fiecare an un alt artist isi exprima, nestingherit si fara tabu-uri, viziunea intr-o editie limitata: POP Art Collection.

Caracterizat printr-un design futurist, caracter nomad si spirit etic colectia POP Art este o adevarata referinta artistica. Mica sticla de Pommery intra in analele artei contemporane si capata statusul de element de cult.

Artistul Takahiro Okawa a fost ales pentru a treia editie a Pop Art Collection datorita felului in care combina culorile, expresivitatea desenelor sale si spiritul universal insuflat de acestea. Artistul ne face o invitatie in inima junglei prin intermediul colectiei sale Pop Safari.

Pommery POP Safari este sampania perfecta pentru zilele de vara. Iar ambalajul va duce cu gandul la cele mai exotice escapade.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle