Pink Martini aduce un omagiu Mariei Tanase

Intre Pink Martini si Romania exista o iubire reciproca, dovedita de numeroasele concerte pe care „mica orchestra” americana le-a avut in tara noastra. Si, daca era nevoie de o dovada in plus, iata: cel mai recent album semnat Pink Martini, ”Get Happy”, lansat azi, 24 septembrie, contine si piesa Marie Tanase „Pana cand nu te iubeam”.

Pink Martini aduce un omagiu Mariei Tanase

Coincidenta sau nu, maine, 25 septembrie, se implinesc 100 de ani de la nasterea artistei, poate cea mai iubita cantareata romana din toate timpurile.

Pink Martini a cantat „Pana cand nu te iubeam” anul trecut, in premiera, la Bucuresti, in fata unei sali arhipline, iar reactia a fost de-a dreptul exploziva. „Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o', le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4.000 de spectatori, care au aplaudat-o in picioare. De altfel, se vede din felul in care Storm interpreteaza acest cantec ca solista a ascultat-o cu atentie pe Maria Tanase si ca e indragostita de muzica sa si de maniera acesteia de interpretare.

Urmatorul concert Pink Martini la Bucuresti va avea loc pe 15 octombrie, la Sala Palatului, cand cu siguranta vom asculta din nou Pana cand nu te iubeam'. Pana atunci, incepand de maine, aceasta piesa, in varianta sa de studio, se lanseaza oficial in eterul romanesc si poate fi ascultata exclusiv la Magic FM.

De Mihaela Frank

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle