Pin Up Girls, omagiate de Casadei

Senzualitatea celebrelor Pin Up Girls a stat la baza colectiei Casadei toamna iarna 2012-2013.

Pin Up Girls, omagiate de Casadei

“Intreaga colectie este construita in jurul unui nou pantof cu toc numit The Pin Up pe care l-am realizat in mai multe versiuni pentru a fi feminin, romantic, ambiguu si seducator, insa intotdeauna purtabil”, a declarat Cesare Casadei, directorul executiv Casasei. “O colectie moderna, cu materiale noi si exclusive, rezultat al mostenirii, pasiunii si cercetarilor noastre”.

Un singur pantof, trei realizari diferite. O atentie excesiva acordata detaliilor, materiale si culori speciale, o productie artizanala realizata cu o finete extraordinara.

Pantofii care fac parte din aceasta colectie te vor cuceri inca de la prima purtare.

Poti alege dintre modelul simplu Pin-Up, modelul Betty Page (cu platforma ascunsa), modelul Lady Gaga (care scoate la lumina diva din fiecare femeie datorita realizarii indraznete), modelul Supergator (exotic, somptuos, realizat din cel mai apreciat material al sezonului), modelul True Colors (expresie a obsesiei Casadei pentru culori, cu nuante vibrante si cucerioare) si modelul Animal Beat (versiunea moderna si inovativa a lui Cesare Casadei care a combinat pete de leopard cu tocuri in culori puternice).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion