Phill – mai mult decat un restaurant

Phill este mai mult decat un restaurant. Este un loc in care bunul gust se imbina cu delicatesele pregatite de bucatari talentati, unde vei fi primita intotdeauna cu amabilitate iar decorul inovator te va cuceri.

Phill – mai mult decat un restaurant

Preparatele sunt gatite dupa retete internationale, inspirate din bucataria italiana, franceza si asiatica iar inovatia este cuvantul care descrie cel mai bine conceptul acestui restaurant.

La prezentarea oficiala a restaurantului Phill, invitatii au fost delectati cu preparate inspirate de cartea lui Gordon Ramsay “Meniul perfect” publicata la Editura Litera, gatite de Dan-Silviu Boerescu (bucatarescu.ro), Antonina Sociu (dulcegarii-culinare.ro) si Anca Rusu (printesapolonic.ro).

Experienta culinara a serii a fost intregita de mancarurile marca Phill si vinurile LacertA..

“Meniul perfect” a lui Gordon Ramsay a rezonat perfect cu acest loc. Cartea este o colectie de 52 de meniuri care se pot combina intr-un mod creativ in 140 000 de feluri.

Modalitatea inteligenta de prezentare permite alegerea si potrivirea retetelor astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.

Phill. Restaurant & more: Str Drumul Potcoavei nr 120, Pipera, telefon 0743.172.017. www.phill.ro
 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle