Petrecere de Halloween la Baneasa Shopping City!

Toti copii care se vor afla la Baneasa Shopping City in weekend-ul 29-30 octombrie, intre orele 13:00 si 20:00, sunt invitati sa devina ucenicii celor mai celebri vrajitori din lume.

Petrecere de Halloween la Baneasa Shopping City!

Cei mici vor ajuta magicienii sa construiasca un orasel in care va avea loc cea mai grozava petrecere de Halloween. Copii vor putea juca rolul unor personaje supranaturale precum Harry Potter, Merlin, Vrajitorul din Oz sau Nasa Zana din Frumoasa Adormita.

Participantii la sarbatoarea de Halloween vor fi antrenati in activitatile unui atelier de creatie care va realiza impresionante costume de vrajitoare. Desigur, costumele vor fi aratate apoi tuturor, intr-o magica parada. Pentru a fi cu adevarat “infricosatori”, sau doar un pic misteriosi, cei mici vor putea intra in pielea personajelor cu ajutorul unor artisti make-up.

Distractia va continua cu o mare operatiune de cautare a dovleacului magic, disparut in mod ciudat chiar in timpul pregatirilor. La cautare vor putea participa doar cei care trec cateva probe de foc, obisnuite in lumea vrajitorilor, cum ar fi: dansul, trucurile de magie, concursurile de colorat, strambaturi si incantatii. Cand, in fine, dovleacul va fi descoperit, micii magicieni vor trebui sa afle daca este cel fermecat sau nu, in timpul unui atelier de cioplit dovlecii, incheiat cu un concurs.

Marii vrajitori au pregatit premii pentru toti micii ucenici, care vor avea parte de cel mai fantastic Halloween de pana acum, la Baneasa Shopping City.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle