Parfumul Rosae Mundi, Profumum Roma, disponibil in magazinele Elysee Concept!

Elysee Concept, distribuitor exclusiv Profumum pentru Romania, lanseaza cea mai recenta creatie in materie de parfumuri a casei: Rosae Mundi!

Parfumul Rosae Mundi, Profumum Roma, disponibil in magazinele Elysee Concept!

Parfumurile Profumum Roma sunt create din 1996 dupa un concept unic, sofisticat si neconventional, din ingrediente deosebite, special cultivate. Cu o concentratie nemaintalnita in lumea parfumeriei, de peste 40%, parfumul devine experienta intensa si personala ce evolueaza in functie de emotiile fiecarei persoane care-l poarta. Procesul de creatie porneste de la o emotie, poveste sau experienta din trecut ce se doreste a fi retraita. Parfumul astfel conceput alimenteaza nu doar simturile, ci starneste nostalgii si placerea momentelor de neuitat.

Trandafirul din Rosae Mundi devine acel ingredient misterios care ne poarta catre senzatii si emotii nebanuite. In contact cu pielea trandafirul, in acord cu note de patchouli, vetiver si lemn de cedru, devine extrem de senzual. Dimineata sau seara, Rosae Mundi isi invaluie purtatorul intr-o aura magica de nostalgie, de senzualitate sau dezlantuire.

Universul Profumum Roma este alcatuit din peste 22 de parfumuri, disponibile in Romania exclusiv in magazinele Elysee Concept.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty