Parfumul Roberto Cavalli, o aroma seducatoare

Parfumul Roberto Cavalli apartine familiei floral-ambrat, este un parfum exuberant si luminos ale carui note de varf, luminate de piperul roz, debordeaza o tarie de character autentic.

Parfumul Roberto Cavalli, o aroma seducatoare

Vibrant si senzual, te inveseleste si te hipnotizeaza de la primul contact.

In inima parfumului lui Roberto Cavalli vom gasi toata maretia absoluta a florii de portocal. Este o pata de culoare, un parfum care dezvaluie o aroma ultra-feminina si nu lasa pe nimeni indiferent.

In cele din urma, aceasta senzualitate se invaluie in captivantele note de baza ale boabelor de Tonka ce lasa o amprenta apetisanta pe piele…in esenta, creaza dependenta.

Louise Turner, parfumier la Givaudan, a creat semnatura aromei Roberto Cavalli.

Linia artistica a sticlei parfumului lui Roberto Cavalli reaminteste de formele voluptoase ale unei femei senzuale. Baza solida a sticlei evoca rezistenta si puterea caracterului femeii. Incoronata de un capac in forma de tiara format de sigiliul de aur al lui Roberto Cavalli.

Sticla se afla intr-o cutie aurie cu reflexii viu colorate. Semnatura lui Roberto Cavalli este imprimata pe fata sticlei. Cutia are forma unei rochii….cu o centura turquaz in jurul soldurilor, tipic Cavalli….

Elisa Sednaoui intruchipeaza intr-un mod natural femeia Roberto Cavalli, aceasta femeie electrizanta pe care toti ochii se concentreaza. Ochii ei de felina, eleganta si talentul ei artistic sunt exprimate in moda, film si muzica facand-o o femeie unica.

Elisa este imaginea parfumului Roberto Cavalli intr-o campanie regizata de catre Johan Renck (film) si Steven Klein (fotograf)
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty