Parfumul Dior Homme Intense, intr-o noua prezentare

Din Octombrie 2011, Dior Homme Intense este disponibil la cantitatea de 150 ml atat apa de parfum cat si apa de toaleta.

Parfumul Dior Homme Intense, intr-o noua prezentare

Parfumurile Dior Homme sunt emblematice pentru Dior Homme Couture, care combina eleganta si energia contemporana. Fiecare creatie reflecta o fateta a gamei masculine. O semnatura unica, devenita deja punct de referinta in istoria parfumeriei masculine.

In 2005, Dior Homme a revolutionat parfumeria masculina prin reinterpretarea, pentru prima data in acest context, a uneia dintre cele mai fine flori ale parfumeriei: irisul.

In 2008, Dior Homme Sport a continuat aceasta traditie a nonconformismului oferind o noua viziune a prospetimii masculine, mai eleganta si mai condimentata, datorita utilizarii fara precedent a ghimbirului.

Dior Homme Intense, prima apa de parfum pentru barbati, a fost creata in 2007, pentru a satisface nevoile stilului chic al vietii de noapte.

Din Octombrie 2011, Dior Homme Intense este diponibil la cantitatea de 150 ml atat apa de parfum cat si apa de toaleta.

In Dior Homme Intense nota rafinata de iris toscan este subliniata de accente subtile de mosc, cum sunt semintele de hibiscus, iar cedrul de Virginia si vetiverul formeaza un acord lemnos pretios, in acelasi timp masculin si rafinat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty