Par mai bogat cu NIOXIN

Daca vrei sa stii de ce iti cade parul, de ce se subtiaza si se raresc firele de par, ai raspunsurile mai aproape decat oricand. Ele vin de la NIOXIN, un brand profesional cu o lunga istorie si expertiza in caderea parului, dedicat exclusiv saloanelor de coafura.

Par mai bogat cu NIOXIN

Prezent ACUM si in Romania, NIOXIN ofera raspunsuri specializate privind pierderea si subtierea parului. Sub indrumarea coaforilor, vei experimenta o formula inovatoare de tratament, inspirata din skincare, care functioneaza eficient daca respecti cei 3 pasi: CURATA-OPTIMIZEAZA-TRATEAZA.

NIOXIN a dezvoltat o definitie a pierderii parului (pierderea parului = scalp dezechilibrat + subtierea firelor de par + rarirea firelor de par) pe baza careia a creat formule specializate pentru produsele sale. Astfel, produsele se adreseaza fiecaruia dintre acesti factori: curata parul si scalpul indepartand sebumul si reziduurile, hranesc si protejeaza parul pentru reducerea caderii cauzata de rupere si dau un aspect mai bogat, mai gros fiecarui fir de par in parte.

Cele sase tehnologii originale BioAMP, SmoothPlex, Transactive Delivery System, Scalp Access Delivery System, Activ-Renewal si GlycoShield iti deschid calea spre tratament personalizat, adaptat perfect nevoilor tale. Fiecare sistem de ingrijire are in vedere gradul de pierdere al parului, grosimea firului de par si daca parul este natural sau tratat chimic.

Produsele, atat cele de ingrijire si de tratament in salon si acasa, cat si cele pentru tratamentele speciale de exfoliere si terapie intensiva dedicate utilizarii doar in salon, au ingrediente special create pentru un par cu aspect mai bogat, mai plin, mai des.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty