Pantofi de top, made in Romania

De cateva saptamani a fost lansat magazinul online "Pantofi Romanesti", un magazin care planuieste sa reuneasca sub propria umbrela pe toti fabricantii si manufacturierii romani de incaltaminte.

Pantofi de top, made in Romania

Proiectul-magazin a fost initiat de doua tinere pasionate de incaltaminte dar mai ales, preocupate de proiectele de incurajare a economiei locale.

Romanii cumpara anual incaltaminte in valoare de 700 milioane euro si peste 90% din aceasta suma merge in pietele asiatice. Ce s-ar intampla daca fiecare roman si-ar cumpara macar o pereche de incaltaminte romaneasca pe an? 21 de milioane de perechi de incaltaminte ar asigura supravietuirea si dezvoltarea a zeci sau sute de fabrici (si sustinerea a mii de locuri de munca), pentru ca multe dintre ele se lupta cu o competitie asiatica imposibil de inlaturat.

"Pentru noi, surpriza cea mai mare a fost sa mergem in fabricile romanesti si sa descoperim produse uimitor de frumoase, care pot oricand defila pe orice podium de moda din lume, de o calitate formidabila si la un pret just. Mentionam ca nu discutam decat despre incaltaminte din piele naturala, niciodata altceva. Oricine isi poate gasi perechea de incaltaminte preferata, pentru ca oferta este foarte bogata. Inclusiv fashionistele cele mai pretentioase suntem convinse ca vor avea de unde sa aleaga" afirma Mihaela si Irina, cele doua partenere Pantofi Romanesti.

In fiecare luna, magazinul isi imbogateste portofoliul cu cate un nou fabricant sau manufacturier din Romania, targetul fiind ca absolut toti producatorii care corespund standardelor (de tendinte in moda, calitate, pret) sa vanda incaltaminte in acest magazin online. Pe www.pantofi-romanesti-cu-stil.com vei gasi acum 6 producatori, dintre care majoritatea propun preturi accesibile aproape oricui, in acelasi timp in magazin fiind prezent si segmentul "affordable luxury", adica incaltaminte putin mai scumpa, insa cu un accent deosebit pe design si paleta de culori si optiuni.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion