PANDORA lanseaza o noua colectie: PANDORA ESSENCE

Pe tine ce valori te definesc? Aceasta a fost intrebarea la care au raspuns peste 7500 de femei din intreaga lume, in cadrul unui studiu comandat de PANDORA. Rezultatele studiului au aratat ca cele mai insemnate valori pretuite de catre acestea sunt, printre altele, increderea, onestitatea, sanatatea, iubirea, respectul, fericirea sau pacea.

PANDORA lanseaza o noua colectie: PANDORA ESSENCE

Au fost identificate 4 tendinte importante care vor marca urmatorii 10-15 ani. Armonia, angajamentul, puterea si apartenenta sunt seturile de valori la care aspira femeile. Dorind sa lase deoparte ritmul alert in care traiesc si volatilitatea lumii contemporane, ele se intorc spre sine si se reconecteaza la valorile care le reprezinta.

Pornind de la aceste nevoi identificate, PANDORA vine in intampinarea femeilor de pretutindeni cu o noua colectie de bijuterii – ESSENCE Collection. Ea include o bratara din argint 925 si 24 de talismane care pot fi montate pe ea, toate finisate manual, din metale si pietre pretioase ale caror simboluri cristalizeaza 24 de valori personale.

Noua bratara este mai supla, mai rafinata, iar talismanele au un sistem de prindere unic si pot fi asezate si fixate oriunde pe bratara, creand un look elegant si armonios.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din fashion