(P) Supliment special VIVA! dedicat victimelor tragediei de la Colectiv

(P) Supliment special VIVA! dedicat victimelor tragediei de la Colectiv

Cu toții am fost afectați de tragedia de la Colectiv. Am trăit, pe rând, spaimă, du­rere, compasiune, neputință, indignare, ură, revoltă.

Am rămas muți în fața cura­jului lui Adrian Rugină și Claudiu Petre care au salvat vieți sacrificându-și-o pe a lor, i-am mulțumit lui Adrian Despot care a scos cu mâinile lui oameni din flăcări. Apoi am dat vina pe soartă, corupție, sistem, lipsă de profesionalism, nepăsarea autorităților și a noastră. În tot acest timp, familiile și prietenii celor care nu mai sunt caută o mângâiere și un răspuns și vor să se facă dreptate, iar cei care se află încă în spitale au răni fizice și psihice greu de vindecat… Tot acum, co-CEO-ul celebrei companii Oracle, Safra Catz, una dintre cele mai puternice femei din lume, a venit special în România pentru a oferi sprijin familiilor angajaților afectați de incendiu.

Prin suplimentul special pe care l-am realizat, ne dorim să aducem un omagiu tru­pei Goodbye to Gravity și artiștilor fotografi prezenți la concertul lor de lansare. Mărturiile și interviurile prietenilor lor demonstrează că avem de-a face cu oameni speciali, pasionați de munca lor.

Pentru cei aflați în proces de recuperare, conturile deschise special pentru ei vă stau la dispoziție în paginile acestui supliment. De asemenea, Universal Music România a anunțat că va dona victimelor tragediei toate încasările obținute din vânzarea albumelor Goodbye to Gravity – „Mantras of War și Up to Eleven – „Ce simți. Pe colectiv.info, găsești toate informațiile prin care poți să ajuți sau să fii ajutat, inclusiv sprijin financiar sau consiliere gratuită.

Foto copertă: ȘTEFAN DAN / UNIVERSAL MUSIC ROMANIA

Suplimentul #colectiv apare în data de 4 decembrie împreună cu revista VIVA! decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people