(P) eJobs recomandă pasionaților de mișcare să participe la competițiile Romanian Corporate Sports

eJobs susține în 2016 Sportainment marca MPG, adică sport și multă distracție într-un cadru atractiv, cu premii și diferite beneficii și servicii de care se pot bucura participanții.

(P) eJobs recomandă pasionaților de mișcare să participe la competițiile Romanian Corporate Sports

Conceptul de Sportainment – combinația celor două cuvinte din limba engleză sport și entertainment – introduce o nouă viziune, aceea în care are loc fuziunea cu distracția, într-o formulă și un cadru atractive, care au dat naștere la comunități întregi de sportivi amatori. Sportainmentul este rețeta de lifestyle care îi atrage astăzi pe oamenii din întreaga lume și care pune masele în mișcare.

Suntem martorii erei globalizării prin sport. Peste tot în lume, milioane de fani ai sportului recreațional iau pur și simplu cu asalt linia de Start! Dacă facem comparație cu trecutul, astăzi, oamenii sunt mult mai conectați, atât în spațiul real cât și online, acest fenomen fiind mai viral ca oricând. Pentru companii și brandurile lor, Sportainmentul este o oportunitate uriașă de a fi în mijlocul oamenilor, de a capta entuziasmul acestora și de a surprinde emoția în acțiune', a explicat Tudor Mocuța, director IT& New Bussines al MPG, companie care se poziționează drept lider în piața locală din punct de vedere al creării și coordonării de platforme complexe de evenimente sportive pentru amatori.
RCS Baschet_2

Astfel, din martie până în noiembrie, fiecare persoană se poate bucura de mișcare și își poate demonstra spiritul sportiv în cadrul proiectelor MPG și la campionatele pe echipe Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro: fotbal, tenis de câmp, baschet, tenis de masă, ciclism, alergare, pub games și karting, desfășurate în diferite locații din București.

Dacă ești dornic să intri într-o astfel de comunitate, tot ceea ce trebuie să faci este să îți mobilizezi colegii de birou, să descoperi ce pasiuni sportive aveți în comun și să accesați împreună oferta Romanian Corporate Sports. Angajații oricărei companii, ce activează în București, pot beneficia de o ofertă sportivă personalizată, iar aceasta devine avantajoasă mai ales dacă aceștia aleg mai multe competiții la care să ia parte pe durata unui an. Peste 200 de companii au accesat până în prezent ofertele sportive ale MPG și au îndrăgit conceptul de Sportainment. La nivelul unor companii din România există chiar o preocupare deosebită pentru promovarea mișcării și atragerea angajaților către sport și distracție. Riders-Club_start--765x526

Am inițiat un club sportiv dedicat oamenilor din companie, Catena Racing Team. Acum, la doi ani de activitate, pot spune că este o reușită. S-au creat multe prietenii, am petrecut multe clipe frumoase împreună și am obținut multe trofee în cadrul competițiilor organizate de MPG. Este o mare bucurie pentru mine să vad ce frumos s-a concretizat această idee și ce bine a fost adoptată de colegii mei', a povestit Radu George, director general al Fildas Group.
Tenis_1

Este evident că și firmele se bucură de rezultate importante de pe urma acestei investiții în pachete sportive pentru angajații lor, iar printre acestea se numără: apreciere din partea oamenilor pentru că răspund pasiunii lor; reducerea stresului și consolidarea echipei; menținerea stării bune de sănătate a salariaților și reducerea absenteismului prin concedii medicale; recunoaștere și promovare prin performanțele sportive ale angajaților.

În prezent, MPG coordonează cinci sisteme sportive bazate pe conceptul de Sportainment: Tenis Partener – www.tenispartener.ro și Tenis10 – www.tenis10.ro, destinate adulților și copiilor pasionați de tenis; Riders Club – www.ridersclub.ro, un sistem de competiții de ciclism mountain bike desfășurate în zone pitorești din țară, la șes, deal și munte; RUNFEST – www.runfest.ro, o platformă de concursuri de alergare în pădure; Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro, sistemul de campionate pe echipe prin care angajații firmelor pot avea acces la întreaga ofertă sportivă. Totodată, MPG a creat și un eveniment unic, în care oamenii sunt provocați să își testeze limitele într-un mod distractiv, și anume URBATLON – www.urbatlon.ro, o cursă de alergare cu obstacole, organizată anual la Arena Națională din București.

Echipele care se înscriu la început de an în Romanian Corporate Sports se vor bucura de oferte speciale. Pentru mai multe detalii, vizitați www.corporatesports.ro, dar și www.mpg.com.ro pentru a vedea proiectele sportive ale MPG, destinate publicului amator. Pentru o ofertă personalizată și a afla calendarul de evenimente 2016 vă puteți adresa la: corporate@mpg.com.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle