(P) Musicalul original de pe Broadway, Disney Beauty and the Beast, in premiera in Romania

De pe Broadway la Bucuresti: Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

(P) Musicalul original de pe Broadway, Disney Beauty and the Beast, in premiera in Romania

Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group si NETworks Presentations anunta ca turneul international creat pentru a marca aniversare 20 de ani de la prima punere in scena a celebrului musical soseste in aceasta iarna la Bucuresti, cu patru reprezentatii spectaculoase ce vor avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca in limba engleza, cu subtitrare in limba romana, iar organizator este Events.

Turneul international Disney Beauty and the Beast reuneste o distributie internationala de exceptie si echipa de creatie originala de pe Broadway pentru a aduce la viata acest musical clasic. Regia este semnata de Rob Roth, coreografia este realizata de Matt West, iar costumele sunt create de Ann Hould-Ward (detinatoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. si directie muzicala de Michael Kosarin.

Broadway-ul a exercitat intotdeauna o atractie profunda pentru publicul romanesc. Beauty and the Beast este un musical fermecator, magic, ce impleteste perfect fabuloasele povesti Disney cu melodii celebre si stralucirea clasica a Broadway-ului', declara Sorina Burlacu, Director General Events.

Bazat pe filmul de animatie cu acelasi nume (premiul Oscar in 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway in 1994, a primit 9 nominalizari la prestigioasele premii Tony si s-a jucat vreme de 13 ani. Inca este una dintre cele mai longevive productii Broadway din toate timpurile, si cu unele dintre cele mai mari incasari. De la debutul sau, vizibilitatea titlului si succesul s-au extins la nivel global cu productii ulterioare in intreaga lume. De la licentierea titlului, care a inceput in 2004 , au existat productii in 22 de tari, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, in 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generand venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tanara dintr-un oras de provincie, si Bestiei, care este de fapt un tanar print blestemat de o vrajitoare. Doar daca Bestia invata sa iubeasca si sa fie iubita, blestemul se rupe si el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge. Daca Bestia nu invata lectia prea curand, el si curtea sa vor fi condamnati pentru eternitate.

Muzica este semnata de Alan Menken (The Little Mermaid, Aladdin, Tangled), pe versurile regretatului Howard Ashman (The Little Mermaid, Aladdin), cu piese aditionale cu muzica de Menken si versuri de Tim Rice (The Lion King, Jesus Christ Superstar). Cartea este scrisa de Linda Woolverton (scenarista de la The Lion King, Alice In Wonderland si Maleficent).

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle