Ovidiu Buta tine un workshop despre moda tendintelor

Daca esti pasionata de moda, cu siguranta te-ai intrebat cum se contureaza o tendinta, cum functioneaza un birou de stil sau cum lucreaza designerii cu cataloagele de tendinte pentru a-si realiza colectiile.

Ovidiu Buta tine un workshop despre moda tendintelor

Poti afla toate acestea in cadrul workshopului Moda Tendintelor, sustinut de Ovidiu Buta pe data de 19 noiembrie la Palatul Universul, în cadrul proiectului DallesGo.

Director de moda al revistei GQ, autorul a doua carti de specialitate si o prezenta constanta in cele mai interesante proiectele fashion din Romania, Ovidiu Buta iti va oferi o imagine de ansamblu despre industria modei din care iti poti sustrage exact informatiile care te intereseaza.

Workshopul MODA TENDINTELOR este adresat atat studentilor, ca si profesionistilor, dureaza trei ore (la care se adauga o ora de Q&A), iar accesul in Sala DaVinci din Palatul Universul este permis incepand cu ora 11.00.

Participarea la workshop costa 250 lei si trebuie confirmata la adresa de email info@dallesgo.ro si la numarul de telefon 0769 041 711.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion