O noua experienta de shopping online SOFIAMAN

SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, relanseaza platforma de shopping online, www.magazinsofiaman.ro, care garanteaza o experienta de cumparaturi mai facila si intuitiva.

O noua experienta de shopping online SOFIAMAN

Pentru ca filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinte si inovatie, noul magazin online a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor o experienta de cumparaturi placuta si rapida. Website-ul este interconectat cu retelele sociale si are un design minimalist, care pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidela a produselor.

Articolele vestimentare sunt incluse in sectiuni usor de navigat care le permit clientilor o accesare extrem de simpla si eficienta.

Utilizatorii noii platforme pot achizitiona o gama variata de piese vestimentare ce cuprind atat articole de imbracaminte pentru femei, cat si pentru copii si barbati. De asemenea, noile colectii de lenjerie intima LISCA si de pijamale si imbracaminte de casa SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clientii online din acest sezon.

Expedierea comenzilor este gratuita daca depaseste suma de 150 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion