O noua colectie de bijuterii Zoppini

Cea mai recenta colectie de bijuterii a renumitului brand italian Zoppini se gaseste de acum si la noi, in magazinele You&Me.

O noua colectie de bijuterii Zoppini

Simplitatea liniilor, alegerea cu un gust si cu un simt aparte a materialelor, dar si combinarea cu stil a acestora sunt elementele definitorii ale brandului Zoppini, care propune bijuterii de exceptie, cu un stil bine consolidat si usor recognoscibil, plin de dinamism si eleganta.

Noua colectie Zoppini aduce in prim-plan materiale pretioase clasice, precum aurul si argintul, dar si materiale originale, intre care se remarca bronzul si pielea. Frumusetea si rafinamentul bronzului sunt readuse la viata de apreciatul brand italian, Zoppini propunand combinatii surprinzatoare si fascinante intre bronz si piele, completate de cristale Swarovski.

Din cea mai recenta colectie Zoppini nu lipseste nici otelul inoxidabil, al carui suflu tineresc este dublat de distinctia cu totul deosebita imprimata de asocierea cu perlele albe, mereu la moda, si cuartul fumuriu, acum in tendinte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion