Nutrilite, partener al Maratonului International al Bucurestiului

Nutrilite, liderul mondial in domeniul vitaminelor si suplimentelor alimentare a fost partener al Maratonului International al Bucurestiului, editia 2011, organizat pe 8 - 9 octombrie in Piata Alba Iulia.

Nutrilite, partener al Maratonului International al Bucurestiului

Peste 100 de distribuitori si angajati Amway au luat parte la acest eveniment ca participanti la concursurile sportive sau sustinatori ai partenerilor Amway. Una dintre cele 3 echipe Nutrilite, inscrise de Amway la stafeta, a castigat bronzul iar celelalte doua s-au clasat pe locurile 12 si 21.

“Prin intermediul maratonului International al Bucurestiului, NUTRILITE sustine aceeasi abordare referitoare la mentinerea sanatatii. NUTRILITE garanteaza standarde stiintifice si calitative excelente ale produselor si, mai mult, sustine miscarea si promoveaza beneficiile activitatii sportive si ale unui stil de viata sanatos”, a declarat George Popescu, General Manager, Amway Romania.

Participantii si vizitatorii au avut ocazia sa afle informatii despre produsele Nutrilite dar si sa le incerce printr-un stand plasat in zona Expo Sport a evenimentului.

Maratonul International al Bucurestiului organizat in perioada 8 – 9 octombrie, de Asociatia Bucharest Running Club, se afla la a patra editie si este unul dintre cele mai mari evenimente de atletism stradal gazduit de Bucuresti. Acesta reuneste sportivi de performanta, dar si amatori din 44 de tari, printre care si Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet