Noul ruj de buze Soft Sensation Lipcolor Butter, Astor

Culoare intensa. Luciu uimitor. Confort garantat. Vrei totul pentru buzele tale? Nicio problema, acum ai Soft Sensation Lipcolor Butter, de la Astor.

Noul ruj de buze Soft Sensation Lipcolor Butter, Astor

Cea mai buna ingrijire pentru buzele tale este un produs all-in-one, care ofera culoarea si textura unui ruj, hidratarea unui balsam de buze si luciul unui gloss. O sa te indragostesti pe loc de el!

Directorul artistic al Astor si imaginea brand-ului, Heidi Klum iubeste acest minunat articol, considerandu-l o comoara a trusei cosmetice . Intr-un final nu trebuie sa mai aleg intre ruj, balsam si gloss – Astor Soft Sensation Lipcolor Butter le contine pe toate! De la prima aplicare am buzele frumos conturate, lucioase si hidratate. Exact ce-mi doream.'

Soft Sensation Lipcolor Butter imbunatateste vizibil conditia buzelor si aspectul lor. Acest ruj de buze hidrateaza in profunzime, calmeaza si catifeleaza buzele uscate, asigurand o senzatie de confort produsa de faptul ca buzele se simt cu 30% mai hidratate. Si punem pariu ca nici nu te asteptai, dar senzatia persista pana la 5 ore. Cu o textura cremoasa, Lipcolor se contopeste pe buze, fara a le incarca si fara a fi lipicioase.

Soft Sensation Lipcolor Butter are o formula de pigmentare imbogatita care asigura o culoare intensa. Luciul din compozitie desavarseste aspectul somptuos elegant.

Soft Sensation Lipcolor Butter este disponibil in 8 nuante la moda, care te vor ajuta sa te faci remarcata. Inspirata din ultimele tendinte, paleta de culori este completa avand si nuante naturale, nude, dar si rozuri puternice, rosu aprins si marouri interesante. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty