Noul Revitalift Total Repair 10 de la L’Oreal Paris

L’Oreal Paris lanseaza noul Revitalift Total Repair 10 care lupta impotriva celor 10 semne ale imbatranirii.

Rezultatul: ten uniform, riduri reduse si netezite, piele hidratata, pori inchisi, pete reduse, piele mai supla si mai ferma, textura pielii rafinata si pielea gatului mai ferma.

Produs cu proprietati multiple, noul Revitalift Total Repair 10 de la L’Oreal Paris ofera un raspuns multiplu ce poate fi utilizat in functie de nevoile individuale. Este o masina cu mai multe functii care grupeaza tot ce este necesar pentru ten intr-un singur produs, fara a exclude nimic, pentru a-l ajuta sa faca fata “caderilor” neasteptate si problemelor cauzate de un stil de viata agitat.

Tenul fiecarei persoane reactioneaza diferit in fata diverselor incercari ale stilului nostru de viata si in functie de propriul proces de imbatranire: tenul anumitor persoane va reactiona la stres prin aparitia de pete rosii, tenul altora se va manifesta prin lipsa stralucirii sau va avea o textura neuniforma.

Este un produs de ingrijire care poate inlatura micro-problemele tenului. Aceste micro-probleme se materializeaza prin aparitia si accentuarea semnelor de imbatranire sau prin dezvoltarea lor timpurie.

Este creat pentru a intari sistemul nostru natural de “inlaturare a problemelor”.

Total Repair 10 este o emulsie de ulei in apa structurata specific cu polimeri, ce ofera o senzatie de racorire in momentul in care este aplicata. Are in compozitie un strat uleios ce contine un filtru de protectie care ofera o finisare catifelata, luminoasa.

Dupa aplicare apare imediat un efect luminos subtil.

Cu ajutorul TOTAL REPAIR 10 fiecare va gasi solutia cutanata adecvata. In functie de tipul problemei, mecanismul biologic necesar de reparare va fi activat de ingredientele active specifice. Este o formula cu functii multiple creata pentru a diminua semnele imbatranirii si pentru a face ceea ce este necesar atunci cand este necesar.

Utilizarea este simpla si practica, ca un “produs inteligent”: poate raspunde diferitelor situatii si fiecare persoana il poate utiliza oricand doreste, in functie de problemele particulare.

Gama Revitalift este singura gama anti-rid recomandata de Societatea Romana de Dermatologie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty