Noul parfum Precious Pink, Sergio Tacchini

Sergio Tacchini se intoarce la classic cu un nou parfum, Precious Pink, ce subliniaza o esenta mai vibranta si mai proaspata. Aceasta noua femeie a lui Sergio Tacchini straluceste cu un sarm senzual si magnetic natural si fara a fi deloc artificial.

Noul parfum Precious Pink, Sergio Tacchini

Cu siguranta este o femeie activa si dinamica, care este deopotriva capabila de o mare eleganta si bun gust. O femeie ale carei miscari sunt elegante si senzuale dar in cele mai intime gesturi e simpla si spontana.

PRECIOUS este liantul notelor olfactive care imbogatesc esenta femeii Tacchini. Parfumul este un produs de lux si pentru a-si pune in evidenta simbolul feminin Sergio Tacchini foloseste o atingere sofisticata… de aceea parfumul trebuie sa fie pretios…

Se adreseaza unei noi femei si unei noi esente feminine..si PINK este culoarea feminitatii. Evoca prospetimea, delicatetea, transparenta, confort, gandire pozitiva.

Design-ul lui Precious Pink subliniaza stilul proaspat si inconfundabil al femeii Sergio Tacchini, dar intr-o maniera mult mai moderna si mai senzuala.

Liniile molcome si rotunde ale flaconului degaja eleganta si delicatete. Design-ul sau in linii clare si curate sugereaza un univers de seducatoare feminitate; iar capacul in forma de gigantica perla il fac si mai stilat si mai exclusivist.

Semnatura si logo-ul lui Sergio Tacchini completeaza prezentarea acestui noi parfum, intarind identitatea brandului.

Flaconul prezinta si detalii metalice stralucitoare ca un colier pretios, amintind de o combinatie intre moda si feminitate.

Flaconul dezvaluie si pune in valoare nuantele roz ale parfumului intr-un fascinant joc de lumini si reflectii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty