Noul parfum pentru femei, Fun Sensation, adidas

adidas iti prezinta cel mai nou parfum pentru femei, Fun Sensation, creat pentru femeia tanara, sociabila si cu initiativa, care jongleaza cu distractia si cu spontaneitatea.

Noul parfum pentru femei, Fun Sensation, adidas

Fun Sensation este un parfum cu note fructate si florale care provoaca dependenta si degaja o emotie placuta de bucurie. Parfumul emana o nota de buna dispozitie fructata: mireasmele de zmeura se imbina cu infuzia de piper rosu si cu o usoara boare de lamaie. Parfumul se continua cu mirosul dulce al trandafirilor si al violetelor, si note de lychee. La baza, parfumul dezvaluie aromele lemnului de santal, ce se impletesc cu cele de ambra si mosc, pentru a desavarsi semnatura inconfundabila a unui parfum stralucitor si seducator ca Fun Sensation.

Ambalajul parfumului urmeaza grafica celorlalte cutii de parfum din aceeasi gama, ce a fost relansata in martie 2012 cu un design modern si colorat. Fiind cel mai recent parfum lansat, ambalajul Fun Sensation are culori contrastante ce reflecta o atitudine tinereasca, dinamica si ludica. Fundalul este asigurat de un corai stralucitor, cu litere embosate in degrade, in nuante de corai luminos, de verde fosforescent si albastru intens. Paleta de culori este una vioaie facand apel la pop fashion, la bucurie si spontaneitate.

Fun Sensation este disponibil sub forma de Apa de Toaleta, spray de corp si parfum de corp.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty