Noul parfum Guess Girl

Femeia GUESS nu trece niciodata neobservata si este cu siguranta irezistibila. Coty Beauty este onorat sa lanseze un parfum care evidentiaza toate aceste caracteristici. Incitant si senzual, noul GUESS Girl este un parfum fresh, cu o aroma florala irezistibila.

Noul parfum Guess Girl

Parfumierul Laurent Le Guernec de la IFF si-a imaginat GUESS Girl ca un flirt inocent si seducator: “Am vrut sa aduc un suflu proaspat, senzual si ultra-sexy parfumului GUESS, inspirat de femei precum Brigitte Bardot si Marilyn Monroe. Consider ca floarea acacia a capturat atitudinea dulce-senzuala a unei GUESS Girl. Aceasta intriganta dualitate a fost baza noului parfum. Pentru un strop de exotism in plus am combinat mimosa cu orhidee paradisiaca.”

Prima senzatie pe care o ofera parfum e ca o soapta dulce: nectar de zmeura, pepene si arome intrigante de bergamota. Flirtul continua cu note de orhidee paradisiaca de Brazilia, floare Acacia si Crin ademenitor. In final te acapareaza cu note de vanilie voluptoasa si Santal indulgent, lasand o impresie care dureaza la fel de mult ca urma unui ruj pe fata unei perne.

Note principale: Nectar de zmeura, Pepene, Bergamota.
Note de mijloc: Orhidee paradisiaca de Brazilia, Floare de Acacia, Crin
Note de sfarsit: Santal australian, Vanilie de Madagascar.

Coty Beauty este onorat sa o prezinte pe frumoasa Amber Heard, intruchiparea perfecta a unei GUESS Girl din zilele noastre. Cu forme uimitoare, un zambet seducator si o personalitate deosebita, Amber este alegerea ideala.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty