Noul pantof sport Energy Boost, adidas

Cu un retur revolutionar de energie, amortizare superioara, confort optim pentru orice tip de picior si adaptabilitate termica, adidas prezinta pantoful sport Energy Boost, cu noua tehnologie de amortizare a impactului cu solul, care asigura cel mai mare retur de energie din industria produselor pentru alergare. Astfel, alergarea nu va mai fi niciodata la fel!

Noul pantof sport Energy Boost, adidas

Inovatia BOOST porneste de la un material revolutionar, care amortizeaza impactul piciorului cu solul. Bazat pe un proces de dezvoltare inovator, creat de partenerul adidas, BASF (lider mondial in produse chimice), materialul solid granular (TPU) este supus unei explozii si transformat in mii de capsule mici de energie, care alcatuiesc aceasta talpa unica a pantofilor sport. Cu structura celulara unica, capsulele de energie capteaza si apoi elibereaza energia mai eficient, la fiecare pas.

Testele realizate de catre Echipa de Inovatie adidas demonstreaza faptul ca acest material durabil, disponibil exclusiv pentru produsele adidas Energy Boost, asigura cel mai mare retur de energie dintre toate produsele industriei pentru alergare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion