Noul Gelee Interdit, de la Givenchy

Gelee Interdit, de la Givenchy se alatura familiei Interdit, care contine deja Rouge Interdit, Rouge Interdit Shine si Gloss Interdit.

Noul Gelee Interdit, de la Givenchy

O transparenta colorata, sclipitoare, intr-un balsam cu o multime de proprietati benefice.

Imediat dupa aplicare, proprietatile de hidratare si de umplere isi produc efectele datorita microsferelor de acid hialuronic (o substanta naturala prezenta in piele). Actionand imediat, acestea aluneca pe liniile fine de pe buze si, asemeni unor buretei, umplu cu apa suprafata pielii, captand-o si retinand-o pentru a netezi buzele.

Pe termen lung, proprietatile de revitalizare si de netezire isi fac efectul prin actiunea unui extract botanic care stimuleaza reinnoirea celulara din epiderma pentru a ajuta la prevenirea acumularii de celule moarte.

Hidratarea este stimulata de uleiul de camelina, un ingredient care se gaseste in toate produsele care apartin liniei Interdit, pentru a conferi o atingere finala a confortului.

Pentru a evidentia culorile, aplicatorul sau si capacul de metal amplifica acest interludiu al luminii.

Din cele 13 nuante diferite ale liniei GELÉE D’INTERDIT, trei culori vii si aprinse au fost alese de Nicolas Degennes pentru a completa colectia ACID SUMMER Givenchy.

  • Vibranta si feminina floare fucsie in Explosive Raspberry;
  • Un violet magnetic, voluptos, cu Electric Purple;
  • Si Neon Orange, extravagant, luminos.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty