Noul fond de ten Teint Idole Ultra 24H, Lancome

Impecabil, insa confortabil de la rasarit pana la apus, mat fara aspect de pudra, grad ridicat de acoperire, insa natural... Toate femeile cauta fondul de ten care sa le indeplineasca toate dorintele in ceea ce priveste tenul. Fiecare dorinta devine realitate cu Teint Idole Ultra 24H, de la Lancome.

Noul fond de ten Teint Idole Ultra 24H, Lancome

Dupa 8 ani de cercetare, Laboratoarele Lancome prezinta noua tehnologie EternalSoft, pentru rezistenta impecabila de 24 de ore si 24 de ore de confort intangibil. Aceasta tehnologie patentata a determinat nasterea singurului fond de ten luxuriant, care ofera 24 de ore de rezistenta si confort.

Prin osmoza cu pielea, Teint Idole Ultra 24H ofera o noua definitie senzorialitatii. Datorita texturii sale fresh si ultra-confort, este usor de aplicat. Mangaiat usor pe piele, acesta se absoarbe usor, devenind unul cu pielea.

Rezultatul? Pielea este supla, matasoasa si irezistibil de moale. Un ten catifelat, mat fara finisaj cu aspect de pudra sau strangere. Timp de 24 de ore.

Pentru lansarea Teint Idole Ultra 24H, Lancome si-a imbunatatit paleta de culori cu 8 nuante noi, pentru a indeplini cerintele fiecarei femei, fara exceptie. O gama de baza de 18 nuante este acum disponibila in fiecare tara, insumand aproape 50 de nuante disponibile in intreaga lume, reprezentand gama globala cea mai completa detinuta de Lancome.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty