Noul Big & Curvy Waterproof Mascara de la The Body Shop

Da genelor tale un volum de pana la patru ori mai mare, cu noul Big & Curvy Waterproof Mascara de la The Body Shop.

Noul Big & Curvy Waterproof Mascara de la The Body Shop

Acest mascara este rezistent la apa, rupere si murdarie. Nu numai ca este perfect pentru vreme ploioasa, dar il poti purta pentru orice ocazie si sigur nu vei fi captata pe aparatul foto cu dungi de mascara! Pentru gene mai mari si cu aspect curbat, ai incredere in tine cu noul Big & Curvy Waterproof Mascara de la The Body Shop.

Secretul genelor pline de volum si impermeabile consta in forma periei inovatoare si formula rezistenta la apa. Modelul avansat de perie permite acoperirea genelor de la radacina la varf,

Dezvoltat de catre experti in mascara, noul Big & Curvy Waterproof Mascara are peria de fibra, astfel ofera maximum de volum.

Mergi si inoata, mergi la sala de sport, danseaza in ploaie, sau lasa emotiile libere la o nunta sau alte ocazii fericite, increzatore ca aspectul tau o sa ramana intact. Cu Big & Curvy Waterproof Mascara arati si te simti fabulos, atragand atentia asupra ochiilor tai doar printr-o singura clipire. Este testat oftalmologic!

Big & Curvy Waterproof Mascara contine ulei de marula din Namibia si ulei de nuca braziliana din Peru, obtinute prin programul Community Fair Trade. Aceste ingrediente ofera hidratare pentru a ajuta genele sa ramana sanatoase.

Uleiul de marula este obtinut din fructele maturate ale arborelui de marula din Namibia.

Fructele sunt selectate manual si miezul este presat la rece cu mana pentru a se obtine uleiul. De fapt, uleiul de marula este produs de o cooperativa detinuta si condusa in intregime de femei. Expertiza lor si ochiul format pentru a asigura calitatea, face ca acest ulei sa fie singurul ulei de marula pe care The Body Shop il foloseste pentru produsele de machiaj.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty