Noul aparat de coafat S-Waver, Bosch

Bosch Electrocasnice lanseaza un noui produs pentru aranjarea parului din gama ProSalon de la Bosch – aparatul de coafat S-Waver.

Noul aparat permite realizarea unei palete foarte largi de coafuri, de la valuri ample, specifice stilului retro, la cele ale anilor 80. Mai mult, specialistii Bosch pun la dispozitia celor care cumpara acest produs un mic manual de coafat, iar pe site-ul www.bosch-home.ro se vor gasi filme menite sa te inspire in folosirea noului produs de coafat.

Chiar daca specialistii in hair styling au anuntat faptul ca acum este la moda aspectul neted al parului, buclele si valurile sunt importante, varfurile purtandu-se inspre interior. Acestea sunt tendintele in materie de coafuri in 2012, iar Bosch pune la dispozitia femeilor din Romania un nou produs de coafat potrivit pentru cele mai moderne coafuri.

Astfel, cu ajutorul ondulatorului de par pentru valuri S-Waver se pot crea patru coafuri diferite, noi si moderne, inclusiv frumoasele „valuri S”, carora li se datoreaza si denumirea ondulatorului. De asemenea, specialistii Bosch anunta faptul ca noul aparat de coafat permite realizarea, ’’cat ai pocni din degete’’, a valurilor ample, specifice stilurilor retro sau, alternativ, buclele firave ale anilor ’80.

Doua degete pentru o coafare mai usoara

Expresia “Cat ai pocni din degete” poate fi luata ca atare in acest context, deoarece pentru a crea aceste stiluri diferite, se pot descoperi diverse tehnici noi pentru rasucirea suvitelor de par in jurul dispozitivului pentru ondulare. Designul inovator cuprinde doua placi care se incalzesc, de dimensiuni diferite, peste care si intre care sunt rasucite suvitele de par. Diferitele stiluri de coafuri necesita abordari variate. Uneori, o suvita de par separata este rasucita doar in jurul unuia dintre cele doua „degete”, alteori in jurul ambelor sau chiar si in jurul primului si apoi al celui de-al doilea deget. Suna complicat, insa nu este deloc asa, deoarece extremitatile cu forma speciala ale placilor care se incalzesc faciliteaza rasucirea suvitelor, evitand in acelasi timp alunecarea parului atunci cand se onduleaza.

Cand bucla este formata, S-Waver se indeparteaza usor fara ca bucla sa se desfaca. Mai multe sfaturi si trucuri de utilizare sunt incluse in pachetul de livrare, in care se descriu modurile diferite de manevrare a aparatului de coafat.

Un par bogat in bucle si valuri, asa cum numai profesionistii stiu sa faca

La fel ca toate produsele din gama ProSalon de la Bosch, noul aparat este special creat pentru femeile care doresc sa-si aranjeze parul acasa, cu rezultate la fel de profesioniste ca la coafor. Aparatul S-Waver se porneste cu ajutorul display-ului LCD. Acesta are un cablu de alimentare flexibil, de trei metri, pentru a garanta o mobilitate perfecta.

Faza de incalzire scurta, de numai 60 de secunde, economiseste timpul indelungat de asteptare, intreruperea automata asigura siguranta necesara, iar butonul de blocare a tastelor previne modificarea din greseala a temperaturii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty