Noua mascara Studio Lash 3D Volumythic, Miss Sporty

Este timpul sa-ti duci genele pe un nou taram MITIC. Aplica noua formula cu bagheta magica a noii mascara Studio Lash 3D Volumythic, de la Miss Sporty pentru a obtine gene fantastice, cu volum.

Noua mascara Studio Lash 3D Volumythic, Miss Sporty

Uita tot ce ai stiut pana acum in materie de mascara. Aceasta este cu totul speciala. Singura limita este imaginatia ta.

O mare parte din secretul acestui produs sta in peria sa minune. Este vorba despre o bagheta din plastic, curbata, care incarca fiecare geana in parte cu magie. Acest instrument de ultima generatie iti confera un control maxim asupra frumusetii tale. Functioneaza miraculous din ORICE unghi. O doza perfecta de negru va fi aplicata pe fiecare geana in parte, oferindu-ti in sfarsit posibilitatea de a flutura din gene asa cum o fac divele.

Aceasta formula este cu totul si cu totul speciala, totul se rezuma la volum! Fiecare geana retine exact atata produs cat este necesar pentru un aspect perfect definit. Aspectul 3D este conferit de culoarea rezistenta, care pare mereu proaspat aplicata si care-ti face genele sa para atat de diferite. Genele tale capata un aspect futuristic, de inalta tehnologie. Perfect invaluite intr-un strat negru, sexy si intens, genele tale nu vor parea niciodata masive sau incarcate. Doar vor scoate la iveala ce e mai bun din tine!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty