Noua mascara ScandalEyes Show Off, Rimmel

Fii starul absolut, cu gene dramatic de seducatoare, desprinse parca din show-urile de moda – gratie noii mascara Rimmel ScandalEyes Show Off. Este mascara cu cele mai performante atribute oferite de Rimmel pana acum: volum scandalos, alungire impunatoare si curbare exceptionala.

Noua mascara ScandalEyes Show Off, Rimmel

Cu aplicatorul inovator, rotunjit si cu fibre inteligente, ScandalEyes Show Off Mascara lumineaza 100% privirea. Remarca-te atat pe sticla, cat si in spatele camerei, de aproape sau de la distanta, prin gene – vedeta – voluptuos de pline, impecabil separate si seducator de lungi!

Care este secretul Rimmel? Arunca o privire la aplicatorul inovator – primul de acest tip care combina volumul si definirea printr-o perie atat plata, cat si rotunjita, cu scopul de a-ti alungi minunat genele. Partea plata confera un volum senzational si rezistent, definind perfect fiecare geana fara sa o incarce, dupa care capatul in forma de sfera ridica genele catre inaltimi ametitoare.

Mai mult decat atat, aceasta mascara multi-tasking poseda o noua formula pe baza de fibre, care confera o doza scandaloasa de volum si alungire! Fii pregatita sa iesi in evidenta cu o mascara care combina peria rotunda cu extensiile din fibra pentru a-ti face genele sa para considerabil mai lungi! in sfarsit, genele tale vor fi vazut tot ce era de vazut!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty