Noua mascara Noir Couture, Givenchy

Un produs 4-in-1 de infrumusetare a privirii, mascara Noir Couture, Givenchy, sfideaza extremele pentru a conferi genelor promisiunea unei siluete uluitoare.

Noua mascara Noir Couture, Givenchy

Interstitiile periei cu trei spirale incarca imediat textura pe gene, conferind volum instantaneu. Efectul de ingrosare este amplificat de extractul de Copernicia continut de formula. Aceasta ceara braziliana derivata din plante imbraca generos genele pentru a le face mai groase, chiar si dupa o singura aplicare.

Fibrele pensulei variaza in lungime, pentru a putea ajunge la toate genele si a le extinde la infinit. Elastica si matasoasa, o ceara minerala microcristalina intensifica acest efect de alungire pentru un rezultat ultra-suplu. Zonele de curbare rotunde si generoase ale periei produc o curbare uluitoare, in timp ce Ceara alba – ceara de albine purificata cu proprietati de fixare – asigura fixarea perfecta pentru acest indraznet "set" de gene.

Imbogatit cu Complexul Lash Booster Expert, un complex exclusiv Givenchy din ingrediente active, Noir Couture hraneste de asemenea genele, cu adevarat.

Unul dintre aceste ingrediente active este oxazolidone, care actioneaza ca o lipida pentru a proteja si restructura genele. Extractul energizant si revitalizant de Artemia salina fortifica si stimuleaza genele. In cele din urma, nectarul de bumbac le hraneste cu generozitate. Chiar si fara machiaj, genele radiaza o stralucire mult mai frumoasa, mai sanatoasa.
Textura supla si matasoasa este aplicata armonios pe gene. O singura aplicare este suficienta pentru a le acoperi la perfectie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty