Noua mascara Diorshow Iconic Overcul, Dior

Din culisele prezentarilor de moda pana pe platourile de filmare, noua mascara Dioshow Iconic Overcurl este o productie majora care exploreaza diverse stiluri, oferindu-le tuturor femeilor priviri extravagante din toate unghiurile, demne de marele ecran.

Nascut din intalnirea intre o perie profesionala curbata si formula “K-Polymers” cu o memorie de crestere a volumului si definire a formei, Diorshow Iconic Overcurl ingroasa genele dintr-un singur gest, creand o curba mai spectaculoasa cu fiecare zi.

O perie “Wave Curl” inspirata de forma genelor

Vizibila din orice unghi, aceasta perie curbata modelata pe forma naturala a genelor si a accesoriilor de curbare, reproduce cu o precizie perfecta procesul de pregatire a genelor practicat de cei mai experimentati makeup artisti. Forma curbata si fibrele delicate se unesc cu linia genelor, imbratinad simultan fiecare geana de la un capat la celalalt, de la cea mai scurta pana la cea mai subtire, de la radacina pana la varfuri. Structura incrucisata ii confera capacitatea de a atinge si de a calibra fiecare geana in parte, construind treptat volumul, aplicare dupa aplicare, pentru un nivel curbare de neegalat.

Secretul laboratoarelor: K-Polymers

Dincolo de acest nume de cod interesant, acestea ascund un potential fara precedent. Reproducand proprietatile de acoperire si modelare ale elastanului, aceasta formula avantgardista combina diferiti polimeri care intaresc, imbraca si fixeaza genele. Otpimizat de un complex de uleiuri si texturi cerate, acestea confera genelor un efect de volum extrem si curbare spectaculoase, de lunga durata, dintr-o singura miscare.

Semnatura Dior: un dozaj précis de ingrediente care actioneaza in armonie cu forma periei, pentru curbare si definire fara egal. Machiajul este fixat dintr-un singur gest, cu garantia ca nu se intinde. Multumita texturilor cerate hidrofile emusifiante, aceasta formula reprezinta combinatia perfecta pentru rezistenta impecabila si o demachiere usoara, chiar si cu apa.

Zi dupa zi, genele sunt mai curbate, in mod natural. Aceasta este promisiunea noilor texturi profesionale de ingrijire a genelor, capabile sa intareasca genele si sa le imbunatateasca proprietatile mecanice.

Diorshow Iconic Overcurl imbraca ochii in trei nuante vibrante, fascinante, intense. Over Black / Over Brown / Over Blue (Negru/Maro/Albastru).

Zi dupa zi, gene curbate natural, mai incantatoare ca niciodata!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty