Noua Fanta Exotic, cu aroma de fructe tropicale

Fanta Exotic este o aroma inedita lansata de compania Coca-Cola pe piata romaneasca, pentru a veni in intampinarea consumatorilor care apreciaza diversitatea, inovatia si imaginatia.

Noua Fanta Exotic, cu aroma de fructe tropicale

Sub sloganul „Incearca Gustul Distractiei”, aceasta aroma completeaza aromele existente din portofoliul Fanta si reprezinta o combinatie surprinzatoare de suc de protocale, piersici si maracuja.

„Îmbunatatirea portofoliului produselor noastre cu noi arome reprezinta o preocupare constanta a companiei noastre si o modalitate de fi prezenti in viata consumatorilor nostri cu produse pe care le cauta si le doresc. Fanta Exotic vine astfel in intampinarea consumatorilor aflati mereu in cautarea inovatiei, a gustului unic si indraznet” declara Nicoleta Eftimiu, Senior Marketing Activaton Manager- Bauturi Carbonatate, Romania si Moldova.

Disponibila pe piata europeana inca din anii 1940, Fanta este asociata de consumatorii din intreaga lume si în special de adolescenti, cu distractia, momentele de bucurie şi timpul petrecut împreună cu prietenii şi familia. In Romania, Fanta are in prezent 4 arome: Fanta Orange, Fanta Lemon, Fanta Madness, Fanta World. Incepand din aceasta vara se adauga noua aroma Fanta Exotic. Incearca Gustul Distractiei!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle