Noua creatie a casei Frapin, parfumul Paradis Perdu, exclusiv in Beautik Haute Parfumerie

Beautik Haute Parfumerie a lansat oficial in Romania noua creatie a casei Frapin, Paradis Perdu, o capodopera care reinvie era Art Nouveau.

Noua creatie a casei Frapin, parfumul Paradis Perdu, exclusiv in Beautik Haute Parfumerie

Creat cu efervescenta pentru a celebra Art Nouveau, Paradis Perdu este o oda inchinata viilor. Parfumierul Amelie Bourgeois si-a gasit inspiratia in intinderile de teren, evocand cu efervescenta liniile curbe care tasnesc si se invaluie. 
O atingere de seva din plante intruchipeaza aparitia Evei in gradina Edenului. Ea se ridica intr-un fosnet de radacini de vetiver, imbinandu-se armonios cu aromele de muguri de vita de vie, pentru o prospetime luxurianta. Busuiocul, cu aroma sa insolenta, este inconjurat de frunzele mari de vita de vie si de gustul amarui al spanacului, pentru o eleganta si o armonie organica.

Ca si in Art Nouveau, Amelie a distilat natura si a ghidat-o spre abstract. Asemenea acestui tip de arta plin de voiosie, ea s-a jucat cu maiestrie cu notele verzi pentru a crea o mica parte de Paradis.

Cu o pasiune imensa pentru esente rare si ingredient pretioase, casa Frapin creeaza de sute de ani parfumuri ca o expresie a placerii, culturii, luxului si exclusivitatii.

Evenimentul de lansare a fost unul restrans si exclusivist la care au participat reprezentanti ai presei si vedete autohtone. Invitatul special al serii a fost domnul David Frossard, Presedintele Casei Frapin, care ne-a dezvaluit secretele parfumurilor Casei Frapin.

Parfumurile Casei Frapin sunt disponibile in exclusivitate in Romania in magazinele Beautik Haute Parfumerie in Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty