Noua colectie City Birds of Paradise – Wonder Lolita by Maria Simion

Designerul Maria Simion cea care a dezvoltatat pasiunea pentru curentul Wonder Lolita la noi in tara, lanseaza cea mai noua colectie "City Bird of Paradise".

Noua colectie City Birds of Paradise – Wonder Lolita by Maria Simion

„City Bird of Paradise" este a saptea colectie a Mariei Simion si este inspirata de pasarea paradisului si de transformarea ei spectaculoasa de la un colorit monocrom la o paleta intensa de culori.

Turcoise-ul, verdele-smarald, rozul, bejul, albul si nuantele de pamant sunt culorile ce definesc si dau viata acestei colectii.

Designerul a folosit materiale pretioase dar si piele, tull-ul, satinul, pene de strut combinate intr-un mod absolut fascinant pentru a recrea penajul pasarii paradisului. Din nou cunoscuta atentie a designerului pentru detaliile ce dau personalitate tinutelor Wonder Lolita este prezenta.

Brandul Wonder Lolita a fost lansat in 2007 de catre Maria Simion si in acelasi an, s-a deschis si primul magazin Wonder Lolita in Bucuresti. Stilul Wonder Lolita este unul simplu si romantic cu accente date de detalii cusute manual, scotand in evidenta feminitatea, delicatetea celor care poarta creatiile Wonder Lolita. Colectiile Wonder Lolita sunt creatii Pret-a-porter / Ready to Wear.

Brand-ul "Wonder Lolita" a ajuns si la Milano, invitatia fiind lansata de Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate fashion din lume, ce intruneste nume importante din industrie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion