NOU: Pasta de dinti blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1

Urmeaza-i sfatul doctorului tau personal, Alexandru Calin si foloseste noul blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 care contine complex de Staniu.

Blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 previne cele mai frecvente probleme dentare pe care medicii stomatologi le verifica in timpul unui control: carii, placa bacteriana, pete dentare, sensibilitate, tartru, probleme gingivale si respiratie neplacuta.

Complexul de Staniu combina:

  • Fluoristan (Clorura de Staniu cu Fluorura de Sodiu) este un agent antimicrobian recunoscut care ajuta la prevenirea respiratiei neplacute, placii dentare si problemelor gingivale. Staniul din complexul Fluoristan blocheaza tubulii dentinari pentru a reduce hipersensibilitatea si stimuleaza remineralizarea smaltului facandu-l mai rezistent impotriva cariilor.
     
  • Agenti chelatori cu rol in stabilizarea complexului stanos din Fluoristan care previn formarea coloratiilor dentare si au proprietati anti-tartru prin inhibarea formarii acestuia.
     
  • Silicea – ajuta la indepartarea coloratiilor extrinseci.

Oral-B

Toate aceste ingrediente ofera o protectie completa pentru dintii tai, avand si excelente beneficii in albirea dintilor.
Datorita formulei sale unice, blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 protejeaza zonele cel mai frecvent verificate de medicul dentist: carii, placa bacteriana, pete, tartru, respiratie urat mirositoare, sensibilitate si probleme gingivale.

Pret recomandat:
Blend-a-Med Pro-Expert ALL IN 1 – 7,8 lei
Oral-B Pro-Expert Complete 7 – 14 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet