Noile scutece Pampers Active Baby

Pentru ca stie ca senzatia de umezeala deranjeaza si tulbura somnul de noapte al copilasului tau, Pampers a creat Pampers Active Baby, cu strat absorbant pentru nopti linistite, care ii ofera bebelusului pana la 12 ore de protectie.

Noile scutece Pampers Active Baby

Cu un strat protector mai lung, Pampers Active Baby pastreaza uscata pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca pe perioada noptii.

Pe langa stratul protector mai lung, ce nu permite umezelii sa intre in contact cu pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca in timpul noptii, Pampers vine nou si cu:

  • Material moale ca bumbacul, ce permite pielii sa respire;
  • O lotiune unica pe baza de aloe vera, care protejeaza pielea sensibila a micutilor;
  • Potrivire anatomica, mentinand neschimbata forma scutecului, indiferent cat de mult se misca cel mic pe perioada somnului;
  • Mansete Bariera, ce pastreaza lichidul in interiorul scutecului, indiferent de pozitia bebelusului tau.

Nu uita ca scutecul utilizat pe perioada noptii trebuie sa fie unul cu putere maxima de absorbtie, deoarece cantitatea de lichid eliminata in acest interval este cu 50% mai mare comparativ cu perioada zilei. Datorita stratului protector mult mai lung, Pampers Active Baby mentine pielea bebelusului uscata chiar si in partea din spate, pe o durata de pana la 12 ore. In plus, acest scutec poate sa absoarba de 30 de ori greautatea lui in apa, retinand lichidul chiar si sub influenta unei presiuni.

Foloseste si tu pentru micutul tau Pampers Active Baby cu strat absorbant pentru nopti linistite, pentru a-i oferi un somn cu adevarat odihnitor!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet