Noile praline Milka Crispello

Milka, cea mai puternica marca de ciocolata din Romania atat ca notorietate, cat si ca imagine, lanseaza pralinele Crispello.

Noile praline Milka Crispello

Intr-o piata extrem de competitiva, Kraft Foods Romania, parte a Mondelēz International cauta in permanenta modalitati noi de a anticipa si satisface prin inovatie atat la nivel de produs, cat si in comunicare, cerintele consumatorilor. Plecand de la aceste cerinte, identificate in cadrul studiilor de piata, Kraft Foods Romania, lanseaza Crispello, o pralina cu o textura multipla in 3 straturi: crema de vanilie sau ciocolata, umplutura cremoasa, invelis crocant, totul acoperit cu cea mai fina ciocolata Milka.

Cele doua sortimente de praline sunt ambalate individual pentru a putea fi impartite mai usor cu cei dragi.

De cate ori v-ati intrebat cum sa transformati o zi obisnuita intr-una mai altfel? Ciocolata Milka va propune o solutie inedita, o pralina deosebita pentru o zi obisnuita. A facut-o cu multa dragoste si va invita sa o incercati si sa-i spuneti daca a reusit sa va ofere un moment de bucurie. Intra pe pagina de facebook Milka accesand http://www.facebook.com/MilkaRomania si povesteste-ne momentele deosebite petrecute alaturi de cei dragi si Crispello.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle