Noile casti sport Philips | O’Neill

Casti care ofera sunete inalte clare, sunete medii compacte si o performanta exploziva de neuitat a bass-ului, in timp ce reduc dispersia de sunete? Nu sunt prea greu de obtinut. Casti pictate manual in culori stilate care se potrivesc cu echipamentul tau? Nici asta nu e greu. Dar daca vrei sa combini cele doua caracteristici, stil si cel mai bun sunet, indiferent de cat de activa este viata ta?

Philips si O’Neill, doi pionieri ai inovatiei, si-au unit fortele si au proiectat o gama de casti sport special concepute pentru a raspunde celor mai aspre si variate rigori ale vietii active: noile casti sport Philips | O’Neill. Iti ofera un sunet impecabil, rezistenta sporita si confort exceptional, astfel incat te poti bucura de muzica preferata in fiecare zi, indiferent de activitatea pe care o desfasori, de conditiile meteo si indiferent la ce le supui.

Inalta perfomanta si rezistenta in conditii extreme a noilor casti sport Philips | O’Neill a fost testata de trei dintre cei mai duri membri ai echipei O’Neill, obisnuiti sa faca ceea ce altora li se pare imposibil. Sunt cei mai duri si mai agresivi atleti din surfing si din lumea sporturilor de iarna: Jeremy Jones, declarat de noua ori Big Mountain Rider of the Year, Mark Mathews Big Wave Charger (surfer) si Ane Enderud, de doua ori campioana mondiala la schi in campionatele de freeride si campioana in competitia Xtreme Verbier.

Sportivii nu au pierdut timpul atunci cand au testat castile, fiecare in stilul sau unic, la temperaturile foarte ridicate din Australia sau foarte scazute din muntii Europei sau Americii, la schi, surf si snowbording. Si aceste casti au rezistat, in cele mai dure conditii, sunt testate de cei mai duri sportivi si aprobate.

Fiind testate in cele mai dure conditii, noile casti au fost special proiectate in jurul nevoilor celor care traiesc viata la maxim. Nu te vor dezamagi, oriunde le iei, indiferent de cat de zgomotoase sau periculoase sunt actiunile pe care le desfasori.

Gama de casti sport Philips | O’Neill cuprinde trei modele, simple ca design si suficient de dure pentru a rezista oricaror provocari pe care stilul de viata modern, activ si dinamic le implica. The Stretch sunt realizate din polimerul foarte flexibil TR55, sunt felxibile si rezista in orice conditii meteo, pentru orice entuziast al sporturilor. The Snug sunt pliabile si sunt destinate oamenilor cu un stil de viata activ. The Specked sunt intra-auriculare si sunt concepute pentru oamenii care isi doresc o izolare perfecta a zgomotului si un stil pe masura, potrivit echipamentului sau tinutei lor.

The Stretch (foto dr.)

The Stretch sunt rezistente, flexibile si sunt castile pe care ar trebui sa le aleaga orice entuziast al sportului.

Inspirate de reputatia brandului O’Neill ca pioner al costumului de surfing, castile The Stretch, in combinatia de culori negru-rosu, au o banda de fixare pe cap mai lata si flexibila pentru rezistenta crescuta si potrivire perfecta.

Cablul care nu se incurca face viata mult mai simpla, in timp ce experienta audio premium este oferita de puternicele difuzoare cu diametru de 40 mm cu un bass dinamic si completata de pernutele foarte moi care izoleaza zgomotul.

Acest model este disponibil in variantele de culoare: negru-rosu si alb. Pret The Stretch: 474,9 lei

The Snug (foto sus)

The Snug sunt perfecte pentru cei care refuza sa stea intr-un singur loc, pentru ca sunt pliabile, usoare si in acelasi timp rezistente. Aceste casti pot fi stranse pentru a putea intra in geanta sau in buzunar, oricand si ori de cate ori este nevoie.

Grafica interesanta, cablul care nu se incurca si calitatea audio premium – imbunatatita de pernutele care izoleaza zgomotul – dovedesc faptul ca in spatele acestui stil exista substanta. Mai mult de atat, Philips si O’Neill au acordat o atentie deosebita design-ului si culorilor folosite pentru The Snug pentru a se potrivi cu cele mai atragatoare echipamente si haine pentru sporturile de iarna si vara folosite in prezent.

Acest model este disponibil in variantele de culoare: alb-negru, rosu-negru, mov/albastru-negru. Pret The Snug: 301,9 lei

The Specked (foto stg.)

The Specked – micute, comode si rezistente – ofera sunetul puternic al castilor intra-auriculare cu izolare sonora.

Cu un cablu tare, care nu se incurca si conectori consolidati din aluminiu, castile The Specked sunt ultra-rezistente.

Difuzoarele puternice cu diametru de 9mm si pernutele de 3 dimensiuni diferite ofera un bass dinamic si o calitate audio superioara.

Acest model este disponibil in variantele de culoare: roz, alb, bleu si mov. Pret The Specked: 144,9 lei
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle