Nike Lunar Eclipse+ 2, un nou model Nike revolutionar

Pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 este un pantof care se adapteaza perfect piciorului alergatorului cu ajutorul tehnologiei Dynamic Fit.

Aceasta tehnologie a fost dezvoltata in centrele de cercetare Nike si are rolul de a oferi un confort de neegalat prin eliminarea spatiului dintre picior si pantof, indiferent de marimea sau forma piciorului.

In combinatie cu talpa Lunarlon, suportul pentru calcai si sistemul Dinamic Support, pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 continua procesul de inovatie pentru a ajuta atletii sa-si atinga potentialul maxim.

1.Tehnologia Dynamic Fit reprezinta un material moale care se infasoara in jurul zonei mediane a piciorului si a boltii acestuia, asemeni unei manusi. Alergatorii pot face ajustari in functie de conformatia lor anatomica cu ajutorul sireturilor care sunt conectate la structura Dynamic Fit.

2. Suportul curbat pentru calcai este ancorat in talpa de spuma si se muleaza pe calcai pentru un plus de stabilitate si confort.

3. Interiorul din material plusat imbunatateste confortul si nu permite alunecarea piciorului in interiorul pantofului.

4. Dynamic Support este un sistem pozitionat in zona mediana a talpii realizat din doua parti si care functioneaza in tandem cu amortizarea Lunarlon pentru a oferi stabilitate, sprijin si o alergare lina.

5. Panoul de mesh este foarte usor si permite o ventilatie foarte buna a piciorului.

6. Brantul Fitsole 4 imbunatateste confortul si suportul cu ajutorul combinatiei a doua spume cu densitati diferite, una mai rigida si alta putin mai elastica.

Pantoful Nike Lunar Eclipse+ 2 va fi diponibil in magazinele Nike de la inceputul lunii februarie 2012.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion