New couple alert: Orlando Bloom si actrita Margot Robbie?

Se pare ca Margot Robbie are un nou admirator, de data aceasta pe nimeni altul decat Orlando Bloom.

New couple alert: Orlando Bloom si actrita Margot Robbie?

Dupa ce s-a zvonit ca Orlando Bloom si Margot Robbie au fost vazuti sarutandu-se la petrecerea de dupa Globurile de Aur in ianuarie, se pare ca actorul nu a renuntat si incearca sa o convinga sa iasa la o intalnire. Surse spun ca acesta i-a trimis mai multe cadouri, printre care un buchet de flori si un ursulet de plus.

Cu toate astea, se pare ca exista ceva care ii impiedica sa fie impreuna – iubitul lui Margot, Tom Ackerley. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Suite Francais” in luna iunie, unde Tom lucra ca asistent al regizorului. Apropiatii spun ca Margot, de 24 de ani, se simte flatata de avansurile lui Orlando, pe care l-a placut inca de cand era la scoala, dar vrea sa vada cum merg lucrurile cu Tom.

Anterior, Margot a avut o relatie cu Henry Aiken, care a lucrat in echipa de productie a filmului „Z for Zachariah” si cei doi au ramas prieteni dupa despartire. Ei au fost impreuna cateva luni, dar dupa incheierea filmarilor se pare ca s-a incheiat si relatia.

De asemenea, Orlando a fost vazut recent luand cina cu fosta sotie, Miranda Kerr. Chiar daca au divortat in octombrie anul trecut, Orlando si Miranda au ramas prieteni.

Text: Oana Oachesu
Foto: Image.net

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people