Neo Garden Party, lacuri de unghii Fashion Studio, Astor

Astor prezinta colectia de primavara pentru lacurile de unghii Studio Spring Neo Garden Party Collection, o colectie ce contine 7 nuante noi, care se adauga celor 15 nuante din portofoliul activ pentru a avea o paleta larga de culori: atat nuante deschise si stralucitoare, cat si nuante pastelate.

Neo Garden Party, lacuri de unghii Fashion Studio, Astor

Aplicand Fashion Studio pe unghiile tale, vei fi surprinsa de un buchet de culori de la roz, mov, corai, galben pana la verde sau albastru. Aducand aminte de renasterea naturii si de culorile fluturilor, aceste nuante ale lacurilor de unghii Astor sunt prea tentante pentru a le putea rezista.

Pregatita sa te rasfeti? Paleta de culori din gama Fashion Studio contine 22 de culori. De la tonurile rosiatice de Rose Tulip (235) si Soft Poppy (236) pana la nuante de galben de Yellow Buttercup (240), exista cel putin o nuanta pe care trebuie sa o ai, indiferent de stilul pe care il abordezi sau de starea de moment.

Infloreste-ti propriul stil senzational cu noua colectie de lacuri de unghii Studio Neo Garden Party Collection de la Astor. Acum unghiile tale pot avea culoarea florilor de primavara!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty