Naomi Campbell si Jourdan Dunn, in noua campanie de primavara-vara Burberry!

Casa de moda britanica, Burberry a dezvaluit publicului din intreaga lume campania de primavara-vara 2015, ale carei protagoniste sunt Naomi Campbell si Jourdan Dunn.

Casa de moda britanica, Burberry a dezvaluit publicului din intreaga lume campania de primavara-vara 2015, ale carei protagoniste sunt Naomi Campbell si Jourdan Dunn. Realizata sub directia creativa a lui Christopher Bailey, aceasta a fost fotografiata de Mario Testino in Londra si aduce la viata starea de spirit exuberanta a colectiei de primavara-vara 2015.

Plasand in centrul atentiei iconicul trench Burberry care capata noi interpretari, campania se remarca prin piese pictate manual, culori vii si dinamice, dar si un mix eclectic de talente britanice: Naomi Campbell (care a fost pentru prima oara protagonista unei campanii Burberry in 2001, alaturi de Kate Moss), Jourdan Dunn (pentru cea de-a patra oara intr-o campanie Burberry, care a debutat alaturi de Cara Delevigne in 2011 in campania de primavara-vara), George Barnett (bateristul formatiei These New Puritans si imaginea parfumului Burberry Brit Rhythm), George Le Page ( bateristul formatiei Of Empires) care se afla la prima campanie Burberry.

Naomi si Jourdan sunt doua modele iconice britanice, doua femei puternice cu fete perfecte pentru noua noastra campanie. Este intotdeauna un adevarat privilegiu sa lucram cu ele', a declarat Christopher Bailey, Chief Executive si Chief Creative Officer Burberry.

Consumatorii de moda din intreaga lume pot achizitiona colectia de trench-uri in magazinele Burberry, in Romania flagship-ul Burberry aflandu-se in strada Luterana nr. 4. Campania va fi lansata in ianuarie pe platformele Burberry.com, Facebook, YouTube, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Sina Weibo, Youku si WeChat.

Foto: © Copyright Burberry/Testino

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion