„Mother Africa – Circus of Joy”, un show unic la Bucuresti

Acrobatii ce iti taie respiratia, costume colorate si dansuri extraordinare au facut ca spectacolul „Mother Africa” sa constituie o experienta cu adevarat memorabila pentru audienta si sa atraga comentarii pozitive din partea presei din intreaga lume.

„Mother Africa – Circus of Joy”, un show unic la Bucuresti

Facand parte dintr-un amplu turneu mondial, show-ul inedit oferit de aceasta trupa exceptionala se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 februarie intr-o “lume” fluorescenta generand o seara exceptionala a traditiei africane, in care divertismentul de înalta clasa isi va spune cuvantul.

50 de artisti din diferite tari ale continentului african – Tanzania, Etiopia, Kenya, Sudan,. Egipt si Africa de Sud vor prezenta acrobatii periculos de incitante, muzica si miscari tipic africane, precum si momente inedite de contorsionism si jonglerii, catalogate drept adevarate recorduri la nivel mondial datorita dificultatii ridicate.

Nu ratati spectacolul sfarsitului de februarie pentru care biletele s-au pus in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 60 si 170 de Lei, in functie de categoria de loc.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle